به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یک شرکت دانش بنیان از تولیدکنندگان نانوکاتالیست در کشور که کاتالیست سولفورزدایی (گوگردزدایی) از جریان گاز طبیعی و کاتالیست انتقال آب-گاز دما پایین را تولید کرده توانسته صد تن از این کاتالیست ها را در صنعت پتروشیمی بکار بگیرد.
گوگردزدایی یکی از فرآیندهای راهبردی در صنایعی نظیر فولاد و پتروشیمی است که به واسطه کاتالیست ها صورت می گیرد از این رو یک شرکت دانش بنیان موفق شده با تکیه بر دانش بومی و توان علمی داخلی، این محصولات ارزشمند را برای گوگردزدایی تولید کند.
محمد بهبهانی، مدیر توسعه بازار این شرکت دانش بنیان گفت: با ارائه نانوکاتالیست به شرکتها موفق شدهایم برخی از مشکلات چندین ساله مشتریانمان را حل کنیم و از این رو توانستیم شعار راهکار جامع را که سال گذشته مطرح کردیم، به حقیقت تبدیل کنیم. امیدواریم که امسال نیز در همین مسیر گام برداریم و به صنایع داخلی خدمات قابل توجهی ارائه کنیم.
وی از فروش بیش از ۳۰۰ تن کاتالیست به یکی از صنایع فولادی افزود: طی یک سال گذشته به شرکتها و صنایع مختلفی خدمات ارائه کردهایم. یکی از این خدمات طراحی و مهندسی واحد سولفورزدایی است که به تازگی یک واحد سولفورزدایی راهاندازی کردهایم. از آنجایی که تولیدکننده کاتالیستهای سوفلورزدایی هستیم، این امکان برای ما فراهم است که واحد سولفورزدایی را برای شرکتها طراحی کنیم.
به گفته وی، در صنعت فولاد یکی از مشکلات، وجود سولفور در گاز ورودی است که راهاندازی این واحد در مسیر گاز ورودی در فولاد سبزوار به حذف این ترکیب در خط تولید این شرکت کمک شایانی کرده است
نظر شما